Des de la pàgina principal anar a “Pendents de lliurar”

Sin título

A continuació es mostraran els certificats que el Responsable de Servei tingui pendent de lliurament.

Sin título

Per buscar el certificat que es vol descarregar, es pot fer una cerca amb la eina de la dreta o ampliant les peticions que es mostren per pàgina. L’ordre en que apareixen els certificats en la llista es por escollir, data d’emissió, tipus de certificat, titular…

Per descarregar el certificat, el Responsable de Servei ha de fer clic la icona de descàrrega de la dreta.

Sin título

Aquesta acció portarà a la següent pantalla on es mostren les dades contingudes dins el certificat.

Sin título

Per descarregar el certificat, fer clic a Descarregar.
En fer això l’aplicació demana l’autorització del Responsable de Servei per emetre el certificat. Es fa clic a Acceptar i en aquest moment, és quan es genera el certificat.

Sin título

Un cop fet això, el certificat quedarà descarregat i passarà de “pendents de lliurament” a “lliurats”.

Sin título