El cost de les targetes es determina en funció dels requisits de l’ens en quant a la seva personalització.

Així mateix, les targetes poden ser genèriques (la comanda mínima serà de 50 targetes), personalitzades per l’Entitat de Registre (la comanda de les targetes amb el disseny personalitzat es realitzarà directament des de la pròpia Entitat de Registre amb el proveïdor (veure guia del servei de personalització de targetes T-CAT de targetes personalitzades).

Pots consultar els preus de les targetes genèriques i dels jocs de materials corresponents a cadascun dels tipus mencionats en aquest enllaç.

En el cas dels Consells comarcals i diputacions no es facturarà el cost del material fungible i, per als ajuntaments, seran els preus indicats a les tarifes.

En els cas dels Consells comarcals, els certificats emesos per a ells mateixos no es facturaran, els dels ens finals si es facturaran els certificats als preus aprovats pel Consorci AOC.

En el cas de les T-CAT personalitzades es facturarà el cost de la llicència. Recorda que el cost de les targetes personalitzades correrà a càrrec de l’ens i que s’aplicaran els preus que apareixen al guia del servei de personalització de targetes T-CAT.